23 Haziran 2012 Cumartesi

İğneliğim Çakmaklığım ve LEYYA ' dan hediye çantam :)

 Evet uzun zamandır hatta neredeyse aylardır yazmadığımın farkındayım. Bu süre zarfında kötü şeyler oldu ama iyi olan şeyler daha fazlaydı  ve tüm kötülükleri  yaşadığım güzelliklerle sildim süpürdüm :)
 Ne zamandır hiç bir şey yapmadığımdan içime öyle bir suçluluk duygusu çöktü ki hemen işe koyuldum ilk tasarladıklarım bu iğnelikler oldu alttaki bordo çakmaklığı facebook ta Albazar Chile isimli sayfandan görüp beğendim ve yaptım aslında çok gereksiz bişey ama olsun hem pratik yapayım hem kusur kalmayayım dedim :)
Ve asıl bombam bir  Leyya bags yapımı olan bu güzel kullanışlı çantam aslında bana tam da doğum günümde geldi yani bir bucuk ay olacak nerdeyse ama dediğim gibi hiç blogtu yazıydı aklıma gelmediğinden ancak resimleyip yazabildim. Bu arada çantamın içi çok kalabalık olduğundan en iyisi içini çekmiyeyim elaleme rezil olmanın hiç gereği yok diyerekten sadece ön yüzünü resimledim ama içinde iki tane cebi var ve doldur doldur  bitmiyor. Şubeye giderken markete giderken kıyafetim ne olursa olsun çantam hep bu güzellik :)