12 Ekim 2011 Çarşamba

Annane Örtüsü ve Büyümeyen Çocuk

Bu örtüyü bayramda annanemden aldım getirdim oldum olası bayılırım annanemin yaptıklarına iki tane daha vardı bu örme battaniyelerden ama ben daha fazla yüzsüzlük edemedim:) şimdi toplam 3 battaniyeye iki kızkardeş bir de gelinimiz talip olunca ister istemez bir taneyle yetindim :) Yatağımın üzerindeki oyuncakların hepsi fethiyeden gelen kargolardan çıkanlar :) Hepsini seviyorum ama tırtıl ve şu dudağı bükük inek favorim :) Evet belki kırk yasına yaklaştım belki çocuğum bile artık çocuk değil genç kız ama içimdeki çocuğu susturamıyorum iyi ki de susmuyor ben böyle mutluyum :)

9 yorum:

  1. Haklısın Proje Çantası hep çocuk kalmalı :)

    YanıtlaSil
  2. Battaniyeyi çok beğendim bu kış sıcacık örtersin üzerine:)Annanenin ellerine sağlık:) sanki kendimi okudum:)) çocuk ruhum yaptığım işlere de yansıyor zaten:)) O inekten bizdede var:)) oğlumun ilk oyucağıydı halası almıştı,tırtılını çok kıskandım:)Battaniyeni güzel huzurlu kış günlerinde kullanman dileğiyle sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. benim ilk oyuncağım bi eşşekti ama annem ben evlendikten sonra atmış :D çok üzülmüştüm ama neyse :) tırtılım el yapımı değil bilgin olsun tansaş yapımı :) iyi dileklerin için çok teşekkür ederim sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Canım benim, içindeki çocuğu hep yaşat olur mu :)
    Battaniye çok güzel, doğal ve sıcacık görünüyor:)
    Beni çok mutlu ettin, Allah senin de mutluluğunu daim etsin ve korusun...

    YanıtlaSil
  5. Çok begendim battaniyeyi, ananenizin ellerine saglık..Ama o tırtıla bayıldım ben :) yetişkiniz elbette ama bu oyuncaklar hayatımıza mutluluk veriyolar :)

    YanıtlaSil
  6. Aslı teşekkür ederim :) tırtıla ben de bayılıyorum gerçekten mutluluk kaynağı hepsi )

    YanıtlaSil
  7. susmasın icindeki cocuk :) benimde eskiden kücükken ninemin ördüğü yolluklar vardı :) simdi hiç biri yok :S oyuncaklar cook datlııı

    YanıtlaSil
  8. essu :) susacak gibi değil bugün shrek in eşşeğini aldım laf aramızda bi de kendisini bulursam takım tamamlanacak :)

    YanıtlaSil