18 Ekim 2011 Salı

MAKYAJ GÜNLÜKLERİ

Normalde çok ayrıntılı makyaj yapan bir kadın değildim hatta düzenli bir krem bile kullanmadım bugüne kadar en fazla bildiğim krem el kremi idi ancak artık yaşın verdiği (36) bir his mi ya da makyaj tekniklerini gerçekten öğrenmek istememden midir bilmem son günlerde makyaj bloglarından kendimi alamaz oldum. hepsini elimden geldiğince takip ediyorum.
Ojelerimin tamamı bu ancak bu kadar renk toplayabildim çünkü seçeneğim yok.Ya Kars'tan ya da Fethiye'den aldım burada çok seçenek yok.
bu mini glosslar, loreal göz farı ve vücut peelingi Deepdükkan'dan ...
Yaklaşık bir senedir Oriflame üyesiyim. El kremi ücret sıfırlama ürünü olarak geldi yani kendi isteğimle almadım ancak bu kadar iyi çıkacağını bilseydim hiç beklemezdim. Buranın kuru havasına, ayazına çok çok iyi geldi.Dudak nemlendirici eh işte :) kapatıcı kitten fiyatına göre memnun kaldım.saç spreyini bugün öğle arasında işe gelirken kullandım benim saçlarıma iyi geldi .Ayak kremini ise gece aklıma gelirse kullanıyorum :)
Flormar dan tavsiye üzerine (deepbeauty)aldığım nar özlü vücut ve el kremi kokusuna bittim ojeleri göz yordamıyla aldım diyebilirim ama istediğim renkler çıktı .Ruj yine tavsiye ama tenime uydu çok sevdim.Farların diğer renklerini de mutlaka alıcam..
Garnierleri Vimjo dan aldım gözaltı roll on bende hiç bir değişiklik yapmadı ama daha yeni başladım.Diğer sivilce ve kızarıklıklar için kullanılan roll on ise sivilceleri kuruttu. Bu da bi gelişme sayılır:) Mooi ler ise vücut sıkılaştırıcı numune göndermişler deneyelim bakalım :)

6 yorum:

  1. makyaj malzemeleri, vücut bakımı kremlerini çok severim. sabah erkan işe gittiğimden makyaja zaman yok, sinir oluyorummm

    YanıtlaSil
  2. Canım güle güle kullaan ;) Hepsi de çok güzel . Flormar pembeli paletten bende de var, çok doğal duruyorlar severek kullanıyorum . Yeni çıkan kahve tonlu paletinden de almayı düşünüyorum bu ara .

    YanıtlaSil
  3. Buket sabah 6 da kalkıyorum yine de çocuk, kedi kendim derken zar zor yetişiyorum :)

    Özgecim çok teşekkür ederim kahve ve yeşili bende alıcam önümüzdeki maaş :)

    YanıtlaSil
  4. Çok fazla makyaj yapmıyorum. Ruj ve rimel vazgeçilmezim :)farlar ve ruj rengini çok begendim..

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim Aslı :) ben de çok bilinçli değildim bu konuda ama yavas yavas öğrenmeye basladım :)

    YanıtlaSil
  6. garnier rollonlarından bende istiyorum :) hep aklımda almak kısmet olmadı :)

    YanıtlaSil