31 Ekim 2011 Pazartesi

GÖNÜL BAĞI

Çok uzaklardan iki paketim geldi geçtiğimiz günlerde. Birbirimizi görmesekte bir yorumla başlayan ve umarım sonuna kadar sürecek olan arkadaşlıkların küçük ama büyük mutlulukları bunlar benim için.Yukarıda ki bu güzel keçe şalı kullanmaya kıyamıyorum çünkü benim asla yapamayacağım işleyemeyeceğim bir zariflik var bu keçe şal da :)
Bu sıcacık örtüyü resimlemek için sermiştim kanepenin üzerine ama öylece kaldı çok sevdim buralar artık ayaz kalorifer hiç sönmese de benim gözüm gönlüm üşüyor bir kere... içimi ısıtacak renkler tam bana göre yani,
bu kırlent kılıfına bayıldım arkası ayrı desen önü ayrı desen :)
ojelerin rengi burada arayıpta bulamadıklarımdan öyle mutlu oldum ki görünce,lavantalı kuşlu kesemiz de benim kuzunun odasına asıldı,bu hediye paketi ve keçe kız da taa uzaklarda başka bir kuzudan:)
kısa kısa yazıyorum farkındayım ama hala içim sıkıntılı, biri bitmeden diğeri başlıyor güzel ülkemde umarım daha büyük acıları yaşamadan görürürüz yarınları ..

29 Ekim 2011 Cumartesi

Gaflet ve delalet içindeyiz, her gün şehit vermekteyiz eksiğiz,Vatan gözyaşları hiç dinmeyecek analarla dolu çaresiziz, tüm bu yaşanan kara günlere inat; Hepimiz Türküz, Hepimiz Mehmetiz, Hepimiz CUMHURİYETİZ...

25 Ekim 2011 Salı

YARDIM

Van'da ki depremzede bebekler ve çocuklar için örgü kampanyası elimizden geleni hatta gelmeyeni de yapalım. Eğer örgü bilmiyorsanız, öremem diyorsanız hazır kazak,çorap,atkı, bere kış için aklınıza ne gelirse gönderebilirsiniz. Etkinliği düzenleyen arkadaşımın adresi burada, detayları öğrenmek için buyrun

20 Ekim 2011 Perşembe

19 Ekim 2011 Çarşamba

..........................

ACI TARİFSİZ.... TOPLUM HALA BİLİNÇSİZ.... MEKANLARI CENNET OLSUN DİLEYEBİLECEĞİM TEK ŞEY BU....

18 Ekim 2011 Salı

MAKYAJ GÜNLÜKLERİ

Normalde çok ayrıntılı makyaj yapan bir kadın değildim hatta düzenli bir krem bile kullanmadım bugüne kadar en fazla bildiğim krem el kremi idi ancak artık yaşın verdiği (36) bir his mi ya da makyaj tekniklerini gerçekten öğrenmek istememden midir bilmem son günlerde makyaj bloglarından kendimi alamaz oldum. hepsini elimden geldiğince takip ediyorum.
Ojelerimin tamamı bu ancak bu kadar renk toplayabildim çünkü seçeneğim yok.Ya Kars'tan ya da Fethiye'den aldım burada çok seçenek yok.
bu mini glosslar, loreal göz farı ve vücut peelingi Deepdükkan'dan ...
Yaklaşık bir senedir Oriflame üyesiyim. El kremi ücret sıfırlama ürünü olarak geldi yani kendi isteğimle almadım ancak bu kadar iyi çıkacağını bilseydim hiç beklemezdim. Buranın kuru havasına, ayazına çok çok iyi geldi.Dudak nemlendirici eh işte :) kapatıcı kitten fiyatına göre memnun kaldım.saç spreyini bugün öğle arasında işe gelirken kullandım benim saçlarıma iyi geldi .Ayak kremini ise gece aklıma gelirse kullanıyorum :)
Flormar dan tavsiye üzerine (deepbeauty)aldığım nar özlü vücut ve el kremi kokusuna bittim ojeleri göz yordamıyla aldım diyebilirim ama istediğim renkler çıktı .Ruj yine tavsiye ama tenime uydu çok sevdim.Farların diğer renklerini de mutlaka alıcam..
Garnierleri Vimjo dan aldım gözaltı roll on bende hiç bir değişiklik yapmadı ama daha yeni başladım.Diğer sivilce ve kızarıklıklar için kullanılan roll on ise sivilceleri kuruttu. Bu da bi gelişme sayılır:) Mooi ler ise vücut sıkılaştırıcı numune göndermişler deneyelim bakalım :)

17 Ekim 2011 Pazartesi

OJELER;YÜZÜKLER VS..

Tatilde bir dolu oje aldım demiştim ya yüzüklerle eşleştirdim çoğunu mesela kendi yaptığım bu yüzükle bunu,
kahverengi yüzükle bunları,
bu mavileri, gerçi benim için çok iddialı gibi ama yine de bayılıyorum.
bu hint işi yüzükle yeşil ojeyi İzmir de çok kullandım.
Ametisler için seçeneğim çok:)
ve en sevdiğim yüzüğümle en sevdiğim oje...
bej rengi küpeler Fethiye den hediye kırmızılı sedefleri de Kemeraltı"ndan aldım
Arkadaki baykuş yüzüğe dikkat:)
bu bileklikler de Kemeraltından ama ben bunları bozup küpe ve aparatlı bileklik yapmayı düşünüyorum.
bu yüzükleri de Ölüdeniz de bir standtan aldım 2 alana 1 bedavaydı :)
bu dehşet kolye de yine fethiye tatilinde hediye edildi :) Yaz takısı gibi duruyor ama kışın boğazlı badilerlede kullanırım gibime geliyor.





13 Ekim 2011 Perşembe

Kedili Menekşelerim

Evde benim içimi açan bir köşe var menekşelerim ve diğer çiçeklerin bulunduğu pencere önü...çiçeklerin arasına fethiyede iken her ay düzenlenen 2. el ve el işi pazarından aldığım minik kedileri yerleştirdim.hepsi birer liraya alındılar :)
Bu öpüşen çocuklar arkadaşımın hediyesiydi.
bu üçüz kediler de aslında tuzluk biberlik ama ben menekşelerin arasında daha çok seviyorum onları:)
Bu minik sürahiyide ( sürahi doğru oldu mu çok emin değilim) geçen ay ki Fethiye ziyaretimde aldım yine 1 lira. bende böyle yıllarca kullandığım eşyalar olsa satmaya kıyamazdım herhalde...
Bunların yeri aslında tam istediğim yerde değil ama şimdilik böylece dursunlar bakalım.yan yana değilde gelişigüzel kenarlara koymak istiyorum ama gün ışığı aldıkları için dokunmuyorum.
ve menekşelerim zaman zaman böyle kendilerini salsalarda hemen toparlanıyorlar. tıpkı benim gibiler asla yıkılmak yok :)

12 Ekim 2011 Çarşamba

Annane Örtüsü ve Büyümeyen Çocuk

Bu örtüyü bayramda annanemden aldım getirdim oldum olası bayılırım annanemin yaptıklarına iki tane daha vardı bu örme battaniyelerden ama ben daha fazla yüzsüzlük edemedim:) şimdi toplam 3 battaniyeye iki kızkardeş bir de gelinimiz talip olunca ister istemez bir taneyle yetindim :) Yatağımın üzerindeki oyuncakların hepsi fethiyeden gelen kargolardan çıkanlar :) Hepsini seviyorum ama tırtıl ve şu dudağı bükük inek favorim :) Evet belki kırk yasına yaklaştım belki çocuğum bile artık çocuk değil genç kız ama içimdeki çocuğu susturamıyorum iyi ki de susmuyor ben böyle mutluyum :)

7 Ekim 2011 Cuma

NURAYCA dan Kargom ve küçük mutluluklar

Ne zamandır bu kuşlara kafayı takmıstım ama dur lojmana taşınayım dur tatilede gidip geleyim derken kısmet bugüneymiş .Pasaj ismi Craftstyle olan ama bizim bildiğimiz Nurayca Tasarımlar dan aldım bu güzel kuşları ve iğnedenliği yanındaki anahtarlık ve magnette onun hediyeleri... Şimdi işçilik konusuna gelince hiçbirşey söylemeye gerek yok çok titiz çalışılmış buna hem sevindim hem de panikledim çünkü bende keçeden bir şeyler yapayım diye düşünüyorum uzun zamandır ama bi kendi dikişlerime baktım bir de kuşlardaki dikişlere sonuç felaket.Kıskanmakla gıpta etmek kahrolmak arasında bir şey bu hissettiğim:) nerdeyse kırkına geldim ama yok işte olmayınca olmuyor benim elim böyle dikiş tutmaz ki yapanın ellerine sağlık diyorum ve....:
Konuyu İzmirden aldığım kaplumbağalara getiriyorum:) Kemeraltından bu desenli büyük kaplumbağaları aldım beş tanesi yaklaşık 12-13 lira tuttu, küçükleri de Fethiye den alıp takımı tamamladım.Şimdi mutfak şofbeninin üzerinde bana her baktığımda ay ne şeker dedirtiyorlar :)

4 Ekim 2011 Salı

Evimin Önündeki Güzellikler

Daha önce başarısız bir post olmuştu ama şimdi başardım. Bu Güzeller taaa 2008 senesinde Asortik Krep'imin bana bir sabah kahvaltıya gelirken getirdiği çelikler ...
Arkadaşlarım gözü gibi bakmış emanetlerime hepsi nasılda güzel görünüyor değil mi :)
Bu;

Ve bu benim en sevdiklerim :))




3 Ekim 2011 Pazartesi

İzmir makyaj va negatifler

Şu an başka bilgisayardayım va fotoların boyutunu küçülttüm. Umarım sorun bitmiştir.Denemek için resimleri yüklemiştim ama madem ki herşey normal yazayım bende :) Şimdi Ardahan da her markayı bulamayınca tatile geldiğin Güzelyalı da ilk gördüğün kozmetikçiye dalıyosun ve fiyat falan sormadan beğendiğini alıyorsun zaten sormana gerek yok markalar belli Maybelline rimeller,Alix Avien üçlü lipgloss ve makyaj fırçaları bir de emily marka göz kalemleri bunlar beni Ocak ayına kadar idare eder Ocak ta yine İzmir e gitme planlarım var...
bu ojelerin hepsini tatilde denedim. Görevdeyken denesem kesin başıma iş alırım :) bende tatilden tatile oje arsızlığımı tatmin ediyorum..
Bu tokalar,bantlar ve taçlarsa Göztepe de daldığım bir başka dükkandan hangisini kullandın diye sorsalar sadece ikisini ama evde bulunsun gözüm doysun ucuz bulmuşken dayanamadım.

2 Ekim 2011 Pazar

Arkadaşlar buraya eklediğim negatif resimler facebook a eklediğimde sorunsuz yükleniyor yani orjinal hali ile bu konuda bana yardımcı olabilecek hayır sahibi bloggerlara sesleniyorum YARDIMMMM!!!!

Yeniden

Salihli de annanemin yaptığı kutsal bayram yemeğimiz Kapama...


İmam bayıldı...

Yine annanemden zeytin yağlı dolma, yoğurtlu börülce ve kolay turşu :)


. Bunlar İzmir de kuzenlerimin evinde masanın üzerine dizip seyrettiğimiz ancak Ramazan ayı nedeniyle dokunamadığımız şaraplar :)