6 Ocak 2012 Cuma

GOLDEN ROSE

dün işyerime gelmiş ama ben bugün çalıştığım için ancak kavuşabildim ürünlerime:) Golden Rose müşteri temsilcisi Burçin Hanıma çok teşekkür ediyorum ojeyi ve rimeli hem işyerimde hem de zaten makyajlı olduğum için deneyemedim ama en kısa zamanda bununla ilgili bir post geliyor :))

9 yorum:

  1. Güle güle kullan yavrum ;) Ama ben kızgınım Golden Rose'a, hala ürünlerini almaya devam ediyorum gerçi ama işte ... Burçin hanım teee geçen ay bana da bu ürünlerden yollayacağını söyledi mailden adresimi istedi verdim,sonra bir daha sesi çıkmadı :/ Böyle yapmaları çok ayıp gerçekten yakıştıramadım Golden Rose'a .

    YanıtlaSil
  2. yavrum sağol ama bak gecen kasım da konustuk nerdeyse Burçin hanımla ses çıkmayınca bende tekrar mail attım adresinizi yazmamıssınız dedi ki yazmıstım sonra yeniden yazınca hemen yolladılar bi kere daha ulaş istersen

    YanıtlaSil
  3. Canım ses çıkmayınca 2 kere daha mail attım zaten :/ Adresimi de 2-3 kez yazmış oldum böylece ama tık yok,resmen kaynattılar beni arada kiii ben ilk mail attığımda ürün istemek için yazmamıştım,mekanizması sorunlu rujumdan bahsetmiştim sadece. Kendi dedi bana ürünlerden yollayacağım size diye adres istedi . Çok ayıp ettiler ...

    YanıtlaSil
  4. evet bende internet sitesi işe ilgili sorun yazmıstım göndericem deyince bekledim gelmeyince de yazdım bana gelene kadar sana elli defa yollamaları lazım çünkü senin blog başlı başına makyaj blogu ..

    YanıtlaSil
  5. Öyle işte canım,bende şans yok zaten .. Neyse :D

    YanıtlaSil
  6. yavrum gönüller bir olsun sen İzmir e geldiğimde nereye çuf çufluyoruz onu söyle :)

    YanıtlaSil
  7. Aaaa geliyor musuuun :))))

    YanıtlaSil