28 Şubat 2012 Salı

BİTKİSEL KOZMETİK ALIŞVERİŞİM

Fethiye' deyken bi stand önünde yolumuz kesen bayanlar tanıtmıştı bu ürünleri bana. Öyle paldır küldür mal satma derdine girdikleri için üyelik ya da satınalma olayını kabul etmedim ama el kreminde de aklım kalmadı değildi hani :) Gerçekten yumuşacık yapmıştı ellerimi ama sırf üye yapayım diye yol kesmelerine sinirlendiğim için kabul etmemiştim o gün. Geçenlerde çatlamış toprak gibi olan ellerime yine bilmem kaçıncı kremi sürerken aklıma geldi, internet sitesinden hemen üye oldum, ilk işim el kremini almak oldu birde şu manikür setini aldım iddialarına bakılacak olursa artık manikür için kuaföre gitmek yok. Ben zaten manikür için kuaföre gidemiyorum ki çünkü burada manikür yapan kuaför yok.Ouick manicure kavanozunun içinde bitkisel yağlar ve deniz tuzu var önce bunu spatulayla karıştırıp az miktarda eline alıp parmak uçlarına masajla yediriyorsun bir dakika sonra da yıkayıp kuruluyorsun. İlk bir hafta sabah akşam daha sonra ihtiyaç duydukça yapacağım.Bakalım işe yarayacak mı ?

Kütikül kremi ise manicürden önce uygulanacak henüz hiç bir fikrim yok işe yarayıp yaramayacağı konusunda. Duş jelinin arka yüzünü görüyorsunuz çünkü ön yüzünün etiketini koruma bandını çıkarırken yırttım. Gül özlü duş jeli bana pek öyle aman aman bişeymiş gibi gelmedi akşam deniyeceğim onuda ama el kremine gelince ona diyecek laf yok saatlerce ellerimi koruyor kayısı aroması değil de kayısı yağının kokusu duyuluyor daha çok yani parfümlü kozmetikler gibi değil. Bir de en üstteki sabunu unuttum. yüzümü yıkamak için aldım. Sivilceler için tavsiye edilmiş işe yararsa onu da tekrar yazarım :)

3 yorum:

  1. güle güle kullan cicilerini:)

    YanıtlaSil
  2. OKUYANCIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)

    YanıtlaSil
  3. bitkisel kozmetik ürünleri her zaman ilgimi çekmiştir.şimdi hunca kozmetik yaşlanma karşıtı en iyi etken madde ödülü alan elma kök hücresi içerikli kremler üretti.
    bloğumda biraz bahsetmiştim ama ilgilenenler olursa ana bloğumdan yani www.hunca.gen.tr adresimden bakabilir.
    bu arada siteniz rengi içimi kararttı biraz itiraf etmek gerekirse ama çok hoş bir blog olmuş söylemeden geçemiycem :)

    YanıtlaSil