28 Şubat 2012 Salı

HERKESE GÜNAYDIN :)





Sabah kahvemi yaptım bir sigara tüttürdüm (en mentollüsünden) ve dergimi içine düşe düşe dolaştım.. O çiçekli kanepeleri görünce nasıl içim gidiyor anlatamam.Eşya taşıma derdim olmasa hiç düşünmeden alırım ama her tayin döneminde buradan giden ve buraya gelen eşyaların halini bir görseniz.Bende bundan sonraki tayin olacağım şehre sakladım hevesimi :)

Bugün biraz temizlik biraz takı biraz fotoğraf çekimi var.Yemeğimi dünden yaptığım için kafam rahat.kar yağışı yeniden başladı artık pencereye bakasım bile gelmiyor nasıl olsa gözüm beyazdan başkasını görmüyor eğer bu karlar aniden erirse size Ardahan'a denizin geldiğini ispat edicem :) Geçen sene deniz yoktu ama bu sene çok kar yağdığı için olabileceğini söylüyorlar.
Şimdi iş zamanı herkese bol ilhamlı bol neşeli günler diliyorum:))

4 yorum:

  1. CANIM BEN GELDİM
    KAHVELER SOHBETLER HARİKA
    :))

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldin :))) keşke karşılıklı içebilseydik :(

    YanıtlaSil
  3. ohhh afiyet olsun canım,ama bu sigara olayını hiçç yakıştıramadım:) senin gibi sosyal iş güç peşinde birine ( kendim içmiyorumya çevreme kızıyorum böyle ) evde güzel bir gün geçirmişe benziyorsun ne küselll...

    YanıtlaSil
  4. Özgecim o kadar çok istiyorum ki bırakmayı bu gün çok düşündüm bırakmalıyım diye ama işte.... inşallah bırakırım bende istemiyorum her fırsatta sigaraya sarılmayı canım benim bu yazdığın bile beni motive etti :) öpüyorum:)

    YanıtlaSil