6 Mart 2012 Salı

Dekoreko Alışverişi ve Çıtır Milföylerim

Sosluklu tabaklardan ne zamandır istiyordum Dekoreko' da görünce aldım gelmesi neredeyse bir ayı buldu ama olsun beklediğime değdi... Bu mor olanı Kuzunun :)
Çay tabaklarının altı tanesi oldukça uyguna geldi kırmızım eksikti o da olsun dedim :)
tek hayal kırıklığım bu süzgeç oldu alırken resimde normal bir süzgeç boyutunda görünüyordu aa fiyatı ne de uygun hemen kapayım dedim ve baktım ki küçücük bir kase :) yani bırakın süzmeyi içinde meyve bir tane elma anca sığar :) neyse dedim aldık bi kere süs niyetine dursun şimdilik
Alttaki yeşilli tabakta benim :) Milföylerime gelince tarif Taze Nane' den. Face de görünce hemen yapayım dedim çünkü çok kolayıma geldi ne yalan söyliyeyim Kuzu okula giderken götürdü yanınada üçgen peynir koydum öğlen geldiğinde anne bayıldım yarın yine yap dedi :) bu sabah tekrar yaptım ama bu kez burgu yerine kurabiye kalıbıyla kestim ve öyle pişirdim ama resimleyemedim çünkü ben de bugün gündüz çalışacağım için alelacele çıktık evden ama artık favorim çok sevdim ben bu çıtırları :)

8 yorum:

  1. ayy ne güldüm elma bile sıgmazz diyişine:))ama çok tatlı duruyo büyük olsa böyle sevimli durmaz.
    ya ben bu demlik şeklindeki çay tabaklarına bayıldım cnm ya ne zevklisin o dedgin yer neresi internet sitesi mi hiç netten alışveriş yapmadım da:)) beklemesi keyiflidir eminim:))

    YanıtlaSil
  2. Mavii :) hoşgeldin beğendiğin için teşekkür ederim çay tabaklarına bende vuruldum :) zaten süzgeç geri kalan hayatını dekor olarak tamamlayacak :) dekoreko sanal alışveriş sitesi çok güzel ürünler geliyor bakmanı tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Bayıldım,tabaklarına,süzgecide çok beğendim sanki burdaki fotoğrafta bile büyük duruyor.Renk hoşmuş gerçekten.Netten alışveriş yapınca kargo geldiğinde hediye almış gibi oluyorsun hoşluk oluyor tavsiye ederim Sevilaycım:)) Bende bakayım şu dekorekoya pnr cım,yeni ev planlarım var,eskiyi satıcaz inşallah,satamazsamda tadilat fln işim zor yerleşmeyincede böyle güzellikleri hep erteliyorum:) Güle güle kullan canım sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Nuraycım evet süzgeç çok kandırıkçı çıktı :D valla ben çok seviniyorum kargo gelince :) yeni ev şimdidenhayırlı olsun sevgiler canım :))

    YanıtlaSil
  5. Yavrum güle güle kullaaan ;) Çıtır milföylerinden bir tane yedim say hahaa canım çekti yineee :D Muckksss !

    YanıtlaSil
  6. canım benim bayatlamasa sana da yollarım valla öptümm :)

    YanıtlaSil
  7. tüm aldıklanı güzel günlerde kullan, süzgeç evet çok küçük. sanırım ebatlarına bakmadın alırken, belirtmiş olmaları gerekiyor, aynı hatayı ben de yapacaktım neredeyse:)) milföyler güzel görünüyor, eline sağlık. afiyet şeker olsun:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Asortik sorma bakmadan aldım ama bu son bir daha olmaz :)sevgiler canım :)

    YanıtlaSil