30 Ocak 2012 Pazartesi

karma

bu yukarıdakiler uygun bir renk bulabilmek için beklettiğim küpe adayları :)
Bu yüzüğün aynısından var ama bunu kendime yaptım dün..
Bu küpelerde son halkalılardan :)

28 Ocak 2012 Cumartesi

Meyve Salatası , yeni yüzükler

Kışın bu salatanın tadına doyamıyorum. yapımı biraz uğraştırıyor ama tadı tüm zahmeti unutturuyor. Ben zahmetli diyorum ama hamarat kadınlar için çok basit olabilir.önce elma,muz ve portakalı küp küp doğruyoruz sonra havucu rendeleyip üzerine bir limon suyunu döküyoruz bal ve tarçını da ekleyip harmanlıyoruz ve bayıla bayıla yiyoruzzzz :)
Salatanın verdiği enerjiyle bugün bu yüzükleri yaptım :)
bu mavili kuşlar kolye yüzük takım
elim değmişken her renginden yapayım dedim :)
evet günün eseri de burada :) aslında ortadaki lila tam rengini vermiş ancak yanlardaki küçük lilalar maviye yakın çıkmış inanmayın siz bu küçük hınzırlara :)

27 Ocak 2012 Cuma

Sabun,Dantel ve Tel Kırma

Denizle ilgili her şeye bayılıyorum.Bu sabunları Bim den aldığım peçetelerle yaptım. Boyaması yarım kalmış Ahşap bir askım var onu da tamamlayınca hepsi takım olacak.
Bu sabun kesesini banu ablanın yaptığı ve bana gönderdiği keseden bakarak yaptım daha kurdelesi yok çünkü kardan pek dısarı çıkmak istemiyorum kaldırımda yürümek bile bir anda hayat mücadelesine dönebiliyor. Evdeki sabunlardan denedim sığmadı şimdilik sadece kese olarak kaldı yani :)
Ve yaptığım tel kırma sigaralık henüz sadece tüle işlenmiş hali ama bir fırsatını bulduğumda sigaralık haline dönüştüreceğim :)

24 Ocak 2012 Salı

Küpe, Saat ve Tabii ki Ebay :)

Resin denemek için aldığım kolye uçları ve geçen sefer hoşuma giden ve tekrar satın aldığım tavus kuşu bileklik
Bu kolye saatleri de Ebay den kargo dahil 3.5 dolara aldım. Biri bana biri kuzuya :)
Bu da en son yaptığım küpeler altın rengi metalle doğal taşları karıştırdım. Grip başlangıcında olduğum için kısa kısa yazıyorum halim yok :( gözüm kapanıyor bir an önce uyumam lazım görüşmek üzere :)

19 Ocak 2012 Perşembe

küpeler,sukulentler,kuzudan yemekler :)

Kar durmadan yağsın etraf buz tutsun hiiiç umurumda değil ben küpelerimi yaza hazırlıyorum cıvıl cıvıl olsunlar bakınca içim açılsın :)
Facebook Türkiye Kaktüs ve Sukkulent Grubunda ki bir arkadaştan geldi bu güzellikler isimlerini halen tam olarak bilemiyorum halbu ki o kadar da söylendi telefonda ama Latince olunca bir türlü hafızama yerleşemedi isimler.Arka odam oldukça aydınlık olduğu için masamın üzerinde yerlerini aldılar çok seviyorum kaktüs ve sukulent türlerini. Mutlu oluyorum baktıkça :)
Bir diğer mutlulukta benim için aşağıda ki kavanoz :) şu aralar yemeklerim kısıtlı mesela akşam brokoli ve marul vardı sadece bir de iki dilim kepek ekmeği ama olsun dokunamasam da yanımda olduğunu bilmek güzel :) çikolata bardağı da kuzum beğendi hani şu 16 lı sıcak çikolata paketleriyle birlikte verilenlerden...
bu kalamarın böyle kupkuru durduğuna bakmayın kuzum dün akşam bana kendi elleriyle pişirmiş.İşten eve dönünce sana yemek pişirdim dediğinde "eyvah mutfağım" dedim ama her şeyi toplamış işi bitince bulaşıkları makinaya atmış,tezgahı silmiş ,çöpleri toplamış eskiden böyle değilde bu sefer gerçekten büyüyor kuzum :) kalamar her ne kadar dondurulmuş ürün olsa da kuzunun emeğini görmezden gelemem:) sadece unlarken biraz sorun yaşamış zaten fotoda ki halinden belli ama öyle güzel sos hazırlamış ki doyamadım valla :) bir daha ki sefere daha fazla çeşit görmek dileği ile :) bazen hazıra konmak öyle güzel oluyor ki :)))

16 Ocak 2012 Pazartesi

LİLA KUTU ve SALLY HANSEN

bugün sabahtan Sally Hansen tırnak uzatıcım geldi. Markafoni den almıştım bir hafta önce bugün denemeye başladım.iki günde bir sürün diyor bakalım istediğim sonucu alabilecek miyim ?
Lilakutu ya da öğleden sonra kavuştum.Sırf o kutu için bile değmiş verdiğim paraya dedim.8 adet ürün çıktı içinden.
* Dephyto Siyah maske (12 adet maske çıktı kutunun içinden)
*Dephyto Akne kremi Yarın maskeyle beraber kullanmaya başlıyorum:)
*Goog&health Ozone Therapy Şampuan
*Flormar Parfüm (kokusu şurup gibi sevmedim)
*Palladio Lip Balm ( balm demişler ama resmen ruj ve rengi çok güzel )
*Max Factor maskara ( sanırım benim için Maybelline her zaman bir numara olarak kalacak)
*Max Factor göz kalemi ( makyaj severler bana çok kızacak ama Emilynin gözünü seveyim )
*Dr.Murad Peeling ( ilk kez kullandım zaten orjinaline 130 lira verecek kadar lüks yaşamıyorum)

Kısacası ben vanilya clup hezimetinden sonra bu kadarını beklemiyordum valla hazırlayanın gönderenin eline koluna sağlık :))

15 Ocak 2012 Pazar

YENİ YAPTIĞIM YÜZÜKLER :)









PAZAR BÖREĞİ VE SOSLU MAKARNA

hepinize günaydın... bir haftayı daha bitirdim mutluyum :)bugün çalışıyorum şubeye gelirken sabah erken kalktım bu böreği yaptım :) kuzu uyuyordu ona biraz bırakıp kalanını aldım getirdim şubeye madem evde keyifli bir pazar kahvaltısı yapamıyorum neden simit poğaçayla yetineyim :)
makarnayı akşam yaptım ama ben yemedim çünkü saat sekiz buçuk gibi yapmıştım bugün öğle yemeğinde gerekeni yapıcam artık :) barilla makarna beş altı aydır favorim konserve mısır biber domates maydanoz sarımsak hepsini zeytinyağında sote edip üzerine baharatları ekledim sonra da makarnayla harmanladım yanına da cappy pulpy portakal.. benim kuzu için mis gibi akşam yemeği işte :)

12 Ocak 2012 Perşembe

Şeytan Aldı Götürdü:)

Geçen sefer yaptığım Mor havlitin krem rengi ... taşın rengi tam belli olsun diye pencere içinde de çektim. Küpenin tekini soracak olursanız şimdilik şeytan aldı götürdü ama satamadan geri getirmesini umuyorum :)

11 Ocak 2012 Çarşamba

düğme yüzük

hatırlarsanız bir ara Çin den Ebay yoluyla getirttiğim düğmelerden bahsetmiştim. bugün hamburger yüzüklerin yanına bir de düğme yüzük kondurdum tekniğini bilsem kolye de yapmayı düşünüyorum yaz için çok hoş aksesuar olur :)

10 Ocak 2012 Salı

Meksika Salatası ve Ahşap Boyamalar

Facebook ta Mükemmel Aşçı isimli bir sayfada dün gördüm bu tarifi. İzmirden kuzenim nerdeyse üç dört ay önce kargo kolisinin içine Meksika fasulyesi atıvermişti bende rast gele kullanmamak için öylece bekletiyordum. Dün bu tarifi görünce akşam bir güzel salatayı yaptım bayıla bayıla da yedik :) meksika fasulyesi, haşlanmış mısır ve nohutun üzerine bol maydanoz, kırmızı biber, taze soğan ve domates rendesi ekledim en son da zeytinyağı, limon ve karabiberle harmanladım.İzmir e gittiğimde bir kaç kutu alıp gelicem çünkü bu salatayı sık sık yapmakta ısrarlıyım :)
Ahşap boyama kutu ve çerçeve takımım Pasaj. com dan alınma. çok uzun zaman önce aldım ama ancak resimleyebildim.odamda öyle çok eşya birikti ki esaslı bir raf sistemine ihtiyacım var.Aldıklarımı aslında burada kullanmak için değil de nasipse gittiğim yeni yerde yeni evimde kullanmak için alıyorum. Burada da mutluyum ama eksiğim o yüzden tüm tamamlanmış mutluluklarımı on sekiz ay sonrasına erteledim :)

9 Ocak 2012 Pazartesi

Müjdemi Aldımmm:)

Az önce kız kardeşim aradı... Dört aylık hamile ve müjdeyi verdi bir kız yeğenim oluyor :))))

Kolyeler

Daha önce kolye mi olsun küpe mi olsun diye sormuştum ya :) kolyeleri yaptım şimdilik :)

8 Ocak 2012 Pazar

Dayanamadım yaptım:))

Tarifi Banu ablanın blogunda görmüştüm dayanamadım akşam kuzu canım bişeyler istiyo ama ne bilmiyorum deyince gel yamacıma evladım dedim :) konserve mısırım vardı ama yeşilliğim azdı o yüzden malzeme eksik kaldı ama denemiş oldum sonunda :))

Mor Havlit

ismini doğru yazdım mı bilmiyorum gittigidiyordan serra bijuteriden almıştım bunları. bir kaç dizi kırık taş aldım aklıma estikçe bir şeyler yapacağım.iki kolye küpe takım yaptım biri gümüş diğeri bakır çiviyle çalışıldı.Akşam çektiğim için resimleri ki burada zaten saat 16.00 da akşam oluyor renkler çok net çıkmadı pasaj için yeniden çekicem resimleri :)


DUVAR YAZISI :)

geçen hafta gitmiş olduğumuz Ardahan Hayvan Barınağı duvarına yazılmış bir yazı.. o soğukta içimiz ısındı görünce....