7 Ocak 2013 Pazartesi

Beslenme Vakti

Dün sabah kuzunun dershanesi yoktu ana kız baş başa kahvaltı yaptık.Sonra ben  göreve gittim. İş yerine gelirken aşağıdaki tosunların kahvaltılarını ihmal etmedim :)
Daha sonra üst katımızdaki Polis Evin'den aldığım artık ekmekleri kargalar ve serçeler için pencere kenarına bıraktım iki dakika sürmedi temizlenmesi :)
Bizim evde bayat ekmekleri ne yapayım sorunu hiç olmuyor :) 
Mesai boyunca dönüşümlü olarak pencere önüne gelip gelip bir şeyler kaldı mı diye kontrol ettiler:)
Akşam eve dönerken  bu tosun peşime takıldı karda yürümek zor oldu onun için ama inadından vazgeçmedi. Kuzu aşağıya mama getirdi ama her yer kar olduğu için tekrar işyerime doğru beraber yürüdük. 
Kardan öyle acizleniyordu ki neredeyse zıplıyordu yürürken. Bende kucağıma aldım pencerenin önüne bıraktım. Akşam yemeğini de yedi. İçim rahat eve döndüm.
Ailem iki kişiden oluşmuyor sadece:) erişebildiklerimin hepsi benim ailem :))

6 yorum:

  1. AFİYETLER OLSUN... PEK TATLI OLUR... ANALI KIZLI KAHVALTILAR BİLİRİM :)

    YanıtlaSil
  2. Aaaaa o 3.fotoda karganın ağzında ekmek mi var ben mi öyle görüyorum Pınaaar :D Nasıl yakaladın o sahneyi hahaahaa bravoooo :))) Kuzular sizi çok özledim vallaa !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım karganın ağzında ekmek var :))) az kaldı bebeğim 5 ay sonra geliyoruzzz :))))

      Sil
    2. Ohooo 5 ay mııı,kız hani kışın geleceğiz diyorduun :) :(( Napalım artık güzel havalarda gelin tabi daha iyi aslında :-* Çok güldüm yaa kargayı nası yakaladın öyle :D

      Sil
  3. sabah ilk işim kuşları beslemek kışın(çünkü yazın beni dikkate almıyorlar:) ) anında tüketiyorlar çok kalabalık oldukları için. bu ara bizim siteye dadanan yüzü maskeliymiş gibi görünen kocaman bir köpecik var,bu akşam yolumu kesti ve haracını kesti :) zaten bende senin gibi önüme çıkan,kapıma gelen her hayvanı beslemeye çalışıyorum. senin bı yazını okuyunca çok mutlu oldum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özgecim ben de senin yorumunu okuyunca mutlu oldum inşallah her zaman bunları yapabilecek güçte oluruz sevgiler :)

      Sil