3 Ağustos 2010 Salı


Ardahan' a yaz geldi dedim ya nasıl pişmanım şimdi :) bir fırtına bir yağmur aklım alındı bu mevsimde böyle fırtına mı olur derken Gürcistan'a sınır olduğumuzu unutuyorum.Elektrik gidebilir her an çünkü burda rüzgar biraz kendini gösterse hemen akımlar gidiyor. Evet 3 ağustostayız ve ben şu anda polar eşofmanımı ve kışlık çoraplarımı giydim pencereyi açmanın zaten imkanı yok.Tam biraz alışır gibi olurken yine bir şey oluyor ve ben tekrar umutsuzluğa kapılıyorum. Neyse ne demiştim kendi kendime "dik duracaksın,okyanusu geçmişken derede boğulmak yok!! " Yukarıda ki kolye Fethiye de yaptıklarımdan. Aşağıda ki küpelerin boncuklarını buradan aldım.

Aslında buradan alışveriş yapmak çok zoruma gidiyor çünkü acayip pahalı. Esnaf nakliye ücretlerini bahane gösteriyor ama bu kadar da olur mu demeden yapamıyorum. Ev kiraları da öyle. Ardahan gibi bir şehirde kiralar 500 liradan başlıyor ve buna yakıt dahil değil.Kömürün tonu da yaz mevsiminde 650 lira, kışın 900 olacağına dair canımı sıkan haberler aldım :) düşündüm de fethiye de el işi satarken bu kadar masrafım olmuyordu :)

4 yorum:

  1. Burası da bir garip, hem çok sıcak hem de arada kışmış gibi rüzgar çıkıyor..

    YanıtlaSil
  2. Asortik Krep'e katılıyorum ama Göcek hiç esmiyor. Üzülmeyin, Fethiyeden, Göcekten bol bol yazar ve oradaki günlerinizi daha bir aydınlık tutmaya gayret ederiz. Sabır.. Yine sabır..

    YanıtlaSil
  3. Mor menekşe; teşekkür ederim.

    Ali; sabrımı güçlü kılan sizden,oralardan gelecek olan haberler zaten teşekkür ederim

    selamlar...

    YanıtlaSil