2 Ağustos 2010 Pazartesi

Bugün Aradahan'a Kemal Kılıçdaroğlu geldi. Görevliydim. Öğlen onikide şehre girebildi ama biz sabah sekiz buçukta görev yerlerimizi almıştık. Fazla uzun bir konuşma yapmadığı için bizde daha fazla güneş altında beklemek zorunda kalmadık. Nem olmadığından mıdır ya da ne bileyim rakımın yüksek olmasından mıdır burada zaten zar zor gördüğümüz güneş dehşet şekilde yakıcı oluyor.Konvoyun ardından Göle ilçesine gittim ama orayı resimlemeye fırsatım olmadı. miting alanından hiç bir yere kıpırdayamadım. Ardahan'ın ilçesi ama bana Ardahan'dan daha hareketli gibi geldi. Oradan döndüğümüzde saat iki buçuğu geçmişti haliyle bir daha iş yerine de uğramadım.
Hemen eve gelip bi türk kahvesi söyledim benim kıvırcık kuzuma :) git gide kendini daha da geliştiriyor :) sonra taa Fethiyedeyken boyadığım Avon şişesi gözüme ilişti hemen resimledim. yanında ki uğur böceğini de ben boyamıstım ama netteki bir siteden kopya çekmiştim boyarken. Artık hiç bir kavanoz yahut şişeyi atmıyorum çünkü burda onları boyamak için bol bol vaktim olacak özellikle de karlı kış gecelerinde çünkü arkadaşların söylediğine göre burada kışın saat dört gibi hava kararmaya başlıyormuş. Ben onların yalancısıyım :)
Aşağıda ortada ki cezveyi ve yanında ki ismini bilmediğim süs eşyasını (ibrik desem değil sürahi hiç değil ) Fethiye de ikinci el pazarından almıştım.Şimdi mutfak duvarında ki bu anlamsız rafımsı çıkıntıyı şirin gösterme görevini ifa ediyorlar. daha bir çok böyle ufak tefek aldığım eşyalar var şimdi burada her biri elime geliyor kullanacağım bir köşe mutlaka oluyor.Kasımda izin alıp gidebilirsem yine kendimi kaybettiğim o güzel sergilerde dolaşmak istiyorum. hayalini kurmak bile güzel :)

7 yorum:

  1. Merhaba. Bloguma yorum bırakmışsın. Teşekkür ederim. Tabii yapabilirsin aynisinden:)))
    Eski yazılarına baktım ama neden Fethiye'den, Ardahan'a gittiğini çıkaramadım. Polis misin? Seni oralarda yalnız bırakmayayım diye bloguna geldim. Biz de Ağrı'da 3 yıl kaldık. Yat kalk Ardahan'a dua et:)))
    Bir çok yerel güzellikleri varmış bak. Madem oradasın, tadını çıkar. Görüşmek üzere. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Neduk; iyi ki geldin çok teşekkür ederim. Evet çevredeki bir çok ile bakaraktan Ardahan yine de iyi ama işte gönül ferman dinlemiyor :)

    ramazandan sonra kış erkenden bastırmassa ben de yavaş yavaş keşfe çıkacağım :))

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Hııım. Desene kocanın peşine takılıp gittin. Olsun. İki gönül bir olunca, Ardahan seyran olur. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Değerlendirmelerin çok hoş olmuş. Artık hiçbirşeyi atmamaya karar verdiğine göre "aramıza hoşgeldin" :))

    YanıtlaSil
  5. Banuca,

    Teşekkür ederim hoşbulduk :)

    YanıtlaSil