13 Kasım 2011 Pazar

150 Liralık bacak parfümü ve Çatlayan Oje

Vanilya Cluba üye olurken bu kadar hayal kırıklığı olacağını tahmin edemedim ama iki ay daha süre verdim hem kendime hem onlara:) ultra mini el kremini denedim ama hayır istediğim gibi değil benim ellerime uymadı en azından. Ojenin rengini sevdim ama en fazla üç kullanımlık :)
bacak parfümüne gelince orjinal boyutu 150 liraymış :) Ben normal parfüme en fazla 50 lira öderken bacak parfümüne 150 lira ödeyeceğimi hiç sanmıyorum ama çanta şeklindeki ambalajı hoşuma gitmedi değil :)
ve gelelim ojelerime; çatlayan ojeyi ilk kez dün denedim çok acemice sürdüğüm için sadece iki tırnağımda istediğim sonucu alabildim. Pastel siyahı kuzucuk istedi diğer iki renkte benim hoşuma gitti bloglardan okuduğuma göre çatlatmanın modası geçiyormuş ama ben henüz başladığım için bol bol kullanırım işteyken normal renk sürüp gidiyorum eve gelincede ertesi gün işe gidene kadar çatlatma sürüp evin içinde geziyorum :) hevesim kalmasın değil mi ama :)

10 yorum:

  1. Hem işte hemde evde bakımlıyım diyorsun:) Çatlatma ojeyi ilk kez duydum,çoğu kez ojeleri sırf renklerinin güzelliğine bakıp alıp yazın bir iki kez sürüp bozuldukları için atmışımdır:) Bacak parfümünüyse embirin bloğunda okumuştum ,ikinci kezde senden duyuyorum ,güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
  2. elimden geldiğince kendime bakmaya çalışıyorum :) bacak parfümüne gelince ilk ve son kez kullanıcam :))

    YanıtlaSil
  3. Bir bacak parfümü eksikti :) şaka bir yana oje renkleri çok hoş. Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  4. Aslı valla aynen bri o eksikti ama dediğim gibi ilk ve son :)

    YanıtlaSil
  5. O vakit ben üyeliğimi iptal edeyim:D

    YanıtlaSil
  6. Pek bi bakımlıyız))Cicilerini güle güle kullan canım:)
    bacak parfümü için biraz pahalı değil mi???
    Öpüyorum seni sevgiler:)

    YanıtlaSil
  7. modası geçmeye başlamış ama çatlatma ojeyi ilk kez duyuyorum, bacak parfümünüde öyle, ne cahilim yarabbi, iyi ki senin gibi blogdaşlarım var:)))

    YanıtlaSil
  8. üsturupsuzum ben iptal edicem çünkü aylık ücreti 35 liraya çıkardılar:)öpüyorum...:)

    noyumberry canım zaten bana yolladıkları numune yoksa hayatta para vermem o kadar harama girer bence :) sevgiler canım öpüyorum

    Noblesse bende bu bloggerlar olmasa çatlayan ojeden haberim olmadan gelip geçecektim :))) sevgiler canım

    YanıtlaSil
  9. ben vanılya club kutusunun yarattıgı hayal kırıklıgını tahmın edebılıyorum aynı sekılde hıssettım, benım urunlerım de berbattı, ojenın rengıne kadar hersey...
    ama herkes cok guzel dıye methedıyor, bence gelen hıcbırsey 15 lira etmezdi, ben üyeliğimi iptal ettim.

    YanıtlaSil
  10. Azimli baykuş; zaten mesaj geldi üyelik ücretlerini 35 liraya çıkarmıslar artık büyük boy ürün yollayacaklarmıs ama çok fazla geldi bana bende iptal edicem 35 liraya her ay dünya ürün alırım kendi çapımda :)

    YanıtlaSil