21 Kasım 2011 Pazartesi

Geniş Ailem :)

Kaplumbağalarım,balıklarım,çiçeklerim kedilerim derken aslında ne kadar geniş bir aile olduğumuzu anlatmak istedim. Evimin olmazsa olmazları sırf yüreğim elvermedi diye istemeye istemeye sonradan dahil edilen üç tane daha dünya güzelim var benim :)
Kömür' ü zaten biliyosunuz taaa Fethiyelerden getirdim onu buraya benimle beraber şark hizmetini yapıyor:) Cinsinin hakkını fazlasıyla veren bir Bombay o :) Kirli hani şu neredeyse bir panda yavrusu kadar olan pofuduk sokakta donmak üzereyken eve getirildiğinde avucumun içinde yatıyordu o kadar küçüktü yani şimdi ise platonik olarak bana aşık ancak söz geçiremediği hormonları yüzünden evdeki diğer dişilere illallah dedirten bir çapkın:)
Bir diğer smokinin ise adı Keriman oyunu çok seven bir zamanlar Kirliyle tutkulu bir aşk yaşaması sonucu kortizonlara maruz kalan ve bu yüzden midir bilinmez bir daha asla Kirli ye yaklaşmayan kendi halinde çocuklarla oynamayı çok seven bir güzel :)
Şu sırtı dönük ısırmalık miniğin ise ismi Behlül... Adliye binasında nöbet tuttuğum sırada X- ray cihazının içinden geçerek geldi ve önümde durdu ayağının biri çok kötüydü biz kırık sandık veterinere götürdük ama veteriner korkacak bir şey olmadığını söyleyince yine aldık eve getirdik ha üç ha beş ne olacak sanki dedik.mamaları aşıları artık beni korkutmuyor çünkü iyice emin oldum ki ne kadar verirsen o kadar sana geri geliyor onun için Geniş Ailemle huzur içinde yaşamaya devam :)

16 yorum:

  1. maasallah canım cok güzel cok tatlı görünüyorlar :) ne kadar iyisin ♥ çook huzurlu görünüyorlar ♥

    YanıtlaSil
  2. Kirli'nin adı Behlül olmalıydı san ki :))
    Sevdik bu geniş aileyi, huzur içinde yaşasınlar hep...

    YanıtlaSil
  3. Essu; iyi olmaya çalışıyorum onların huzuru beni de huzurlu yapıyor:)

    Sedo Kız; iyi dileklerin için teşekkür ederim evet isim sıralamasında zamanında hata yapmışım :)

    YanıtlaSil
  4. Ahhh ! Bilmez miyim ben ? Sevginin diğer adıdır onlar. Canlarım benim kardeş kardeş yaşayıp gidiyorlar ve sana dosluklarını sunarak mutluğu veriyorlar sakınmadan.

    YanıtlaSil
  5. Kreşe dönmüş sizin ev:))) ne güzel geniş bir ailen var:))isimleride hoş:))çok şekersiniz:))

    YanıtlaSil
  6. Nasıl güzel bir görüntü bu, hayvanları, sevmek korumak kadar güzel ne varki..

    YanıtlaSil
  7. Colette teşekkür ederim:)

    Nurayca kreş daha sakin bizim evden emin olabilirsin :) teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  8. canım çok sevindim,seni zaten sıcak buluyorum birde hayvansever olman çok hoşuma gitti. bende çocukluğumdan beri birkaç kedi,hamster,kamlumbağa vs.. şeklinde yaşadım:) son sözünü bende hep söylerim:) sokaktakileri bile besliyorum bende...

    YanıtlaSil
  9. Hey gözünü sevdiğim:))

    YanıtlaSil
  10. Özgecim teşekkür ederim sen de çocukluğundan beri onlarla yasadığına göre verdikleri huzuru anlıyorsundur :)

    Nedret ablam canımsın :)))

    YanıtlaSil
  11. Canımcım, zaten bir kere sahiplendinmi aileden oluyorlar işte... Bizim evin patronu Bıdık mesela, herşey ona göre düzenleniyor inan ki :)

    YanıtlaSil
  12. aslı teşekkür ederim yorumun için:)

    banu abla aynen dediğin gibi evin patronu onlar:)

    YanıtlaSil
  13. İnanmıyorum sana müthişsin:)))

    YanıtlaSil
  14. çok tatlılar görünce kedilerim aklıma geldi . kedi evde arkadaş gibi inanılmaz yakın bir hayvan nankör derler ama benimki hep dibimde oyun oynamayı çok sever ve ne isterse onu yaptırttırıdı:)))


    http://sonsuzdekorasyon.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  15. Sonsuz dekarasyon hoşgeldin :) kedilerin nankör olduğuna asla inanmıyorum aksine halden anlarlar gelir dizine sürtünerek ben burdayım üzülme derler daha ne olsun:)

    YanıtlaSil