25 Kasım 2011 Cuma

Noyumberry ve Güzellikleri:)

bugün akşam dörde kadar uyuduğumdan dolayı resimleri doğal gün ışığında çekemedim.Bu boyunlukların pembesi kuzunun kahveli yeşilli olanı benim :) Noyumberry ısmarladığım kitap ayraçlarının yanına kondurmuş :) o kadar hoşuma gitti ki hem yumuşacık hem de sıcak tutuyor.
Bu pembe boyunluğu kuzu yarın dersanaye giderken takacak :)
Kumaş parçalarını da benim yapacağım kitap ayraçlarının arkasına dikmek için göndermiş :)çok hoşuma gitti ama ben sanırım Noyumberry kadar güzel yapamıycam ayraçları çünkü ispatı aşağıda :)
BU güzel ayraçlar yarın Fethiye ye doğru yola çıkacaklar ve Xmax pazarında satılacaklar :)
Keçeler resimlerde yumuşak polar keçeden yapılmış gibi görünüyordu ya da ben en azından öyle gördüm ama keçeler polar değil normal sert keçe ve oldukça kalıplı aceleyle göreve yetişicem derken arkalarını çekmeyi unutmuşum :)
Bu küpelerin pembesi kuzunun sarısı benim mavi rengi çok sevdiğim için mavi boncuklarda yine benim :) Kendisine çok teşekkür ediyorum :) Noyumberry nin yaptığı diğer güzellikleri görmek için buradan buyrun :)

5 yorum:

  1. Noyumberry'nin çalışmalarını ben de beğeniyle takip edenlerdenim.
    Boyunluklarınız da çok hoş. Ne güzel bir jest yapmış.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. Boyunluklar cıvıl cıvıl olmuş, çok hoşlar. Ayraçları çok begendim, hayırlı satışlar diliyorum. Ellerinize saglık :)

    YanıtlaSil
  3. canıımm ziyaretin için teşk ederim, taflan kirazı demelerinin sebebi acaba aynı zamanda mı oluyorlar??bende senden duydum valla..bu arada ne güzel şeyler yapmışsın emeğine sağlık pembiş boyunluğa bayıldım:))

    YanıtlaSil
  4. Canım beni mahcup ediyorsun..taa oralardan desteğin için teşekkür ederim:)Senin jestinin karşısında hediyelerinin lafımı olur..Güle güle kullanılsın yeter ki:)sevgiyle kal canım..

    YanıtlaSil
  5. Okuyan,Aslı,Noyumberry çok teşekkür ederim gerçekten emek isteyen çalışmalar.
    Şirince tatlar karadenizli bir yakınım bahsetmişti taflan kirazından ssoğnalı kavurmasını yapıyorlarmış:) gördüğün boyunluklar benim değil Noyumberry nin eseri beğenmene çok sevindim :)

    YanıtlaSil