4 Kasım 2011 Cuma

Son Denemelerim

Bilekliği Noyumberry den esinlenerek yaptım :) Sağolsun bana boncuk örmeyi uzun uzun anlatmıştı face te mesajı dün baştan sona okuyup aldım boncukla ipi oturdum bir yandan Fatmagül'ü izliyorum bir yandan boncuğu örmeye çalışıyorum ama nafile olmadı olamadı.. ben de vazgeçtim belki daha sonra tekrar denerim ama şimdilik düşünmüyorum :)
Evde ne kadar yoğurt, konserve kabı varsa kaplıyorum çünkü malzemelere yer bulamıyorum masanın üstü bayram yeri gibi.
Kaplama konusunda başarılı değilim ama en azından yazılar ve plastik görünmüyor.Aşağıdaki kutu zaten tam seyirlik :) çok muntazam olmuş gibi bir de kurdele yapıştırdım kenarlarına silikon çubukla. Çubuk kullanmak zor geldi bana ilk kez kullandım belki de bu yüzden ..
Silikon çubuklar, fırçalar Kuru kahveci Mehmet Efendi kutusunda:)
boyalarım,tutkallarım,simli uhularım da geçtiğimiz yaz çalakaşık yediğim dondurmaların kutusunda. Aslında bu dondurma kaplarından evde 8-9 tane vardı ama hepsi kedilerime feda edildi. mama kabıydı su kabıydı derken bitti gitti hepsi.Şimdi Sakıpağa ve Sütaş kovaları sırada ama aynı yapışkanlığı kağıtla kaplamak istemiyorum hepsini.Yeni kağıtların gelmesini bekliyorum.

11 yorum:

  1. Çok çalışkan gördüm seni:)) Bilezik çok güzel olmuş, örmüşsün ya işte.

    YanıtlaSil
  2. evet nedret abla bu ara baya çalışıyorum :)ama benim dediğim tülay' ın ördüğü boncuk kaplamalar onları yapamadım işte ...

    YanıtlaSil
  3. Bileklik gayet güzel olmuş,boncuk kaplamaların hazırı satılıyor Pnr cım :)üretime devam canım bence oluyor sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. nuraycım beğendiğine sevindim daha da hevesleniyorum beğenilince hazır kaplamalar bana öyle uzak ki unutma doğununda doğusunda yaşıyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Takı tasarımları son hız gidiyor bakıyorum :) Mantılar, Waffle lar yaramış bayağı :)

    YanıtlaSil
  6. Banu abla güç ve neşe kaynağım onlar benim:)ne kadar mantı o kadar tasarım:)

    YanıtlaSil
  7. bence harika bir bileklik olmuş, nesini beğenmedin anlamadım ki?

    YanıtlaSil
  8. Noblesse bilekliği beğendim tekrar tekrar yapabilirim tek aklıma takılan öremediğim boncuk kaplamalar oldu :) beğenmene sevindim .)

    YanıtlaSil
  9. Bilekligi çok begendim, rengi zaten çok güzel. Ama kaplamalarınızda hoş olmuş. Dediginiz gibi o görüntü ortadan kalkıyor hiç degilse ve işe yarıyolar :) Ellerinize saglık..

    YanıtlaSil
  10. Aslı mavi benim rengimdir :) kaplamalara gelince o kadar işe yarıyorlar ki evdeki tüm kutuları kaplayabilirim :)

    YanıtlaSil
  11. Pınarcım beni mahcup ediyorsun.Bayram telaşından bloglara girememiştim şimdi gördüm..Eline sağlık bileklik çok güzel olmuş,çok beğendim..:)
    kutu kaplamalarında çok güzel,vakit ayırıp ben kutularımı kaplayamıyorum öyle markalarıyla duruyor,kendimi ayıplıyorum..Sevgiyle kal..mutlu ve huzurlu bayramlar dilerim:)

    YanıtlaSil