22 Eylül 2011 Perşembe

Kalbim Ege de kaldı...

Güne bu sevimli çocukla başlıyorum resmini çekerken utandığını farkettim ama alışık olması lazım hem Kemeraltında çalışacaksın hem de gelen geçenden utanacaksın olmaz ki :)
Kumaşların içinde kendimi kaybettim daha ileride çok daha güzelleri vardı ama almadım alamadım çünkü ne yapacağımı bilmiyorum ve dikiş konusunda çok acemiyim.
Burası da Dario Moreno sokağı hemen hemen her evin önünde poz verdim, zaman zaman arsızlık yapmak beni mutlu ediyor:) iki günlüğüne Güzelyalı' ya kuzenlerimin yanına geldik kıvırcık kuzumla sağolsunlar mükemmel ev sahipliği yaptılar bize birlikte çok çok güzel vakit geçirdik
Ve Asansör... daha bir çok güzel fotoğrafım var günden güne paylaşacağım...Fethiye den önce iki gün de olsa İzmir sefası ve dost yüzü görmek çok iyi gldi bize:)

21 Eylül 2011 Çarşamba

Mecburi Dönüş






Zaman su gibi aktı ve ben evimden tekrar iş yerime döndüm. Burayı asla evim yurdum olarak göremiyorum benim yerim de yurdum da o turkuaz kıyılar, iki gecedir uğraşmama rağmen üç dört resim birden yüklemeye çalışınca olmuyor tüm resimler kırmızı yada yeşil çıkıyor şimdilik evimin önünde dönmemi bekleyen bu güzellikle yetiniyorum...