15 Ocak 2011 Cumartesi

Bir Başka Bahar



Bu iki bardak bana yarım elma'mım hediyesiydi. Çok seviyordum hala seviyorum ama buraya taşınırken ikisininde kulpları kırılmış. Çok sevdim ya başına bir iş gelmese olmazdı zaten. sukulent ve kaktüs kondurdum içine artık daha ulvi bir görevleri var içlerinde can taşıyorlar :))
Bu sepetlerden bir tanesini geçtiğimiz yaz resimlemiştim.Geçen akşam oturdum hepsini kürdanladım. Düzgün durmaları için sepetlerin altına minik minik köpükler kesip,kürdanlarını ona sapladım.

ÖNEMLİ


Son iki gündür Kömür'le başım dertte.Çiftleşme dönemine girdi yine ve çok ağlıyor.kapının arkasına geçip uzun uzun ağıtlar yakıyor.Kapının arkasında onu bekleyen yüzlerce yakışıklı kedicik var sanıyor herhalde.Kısırlaştırmak istemiyorum ama bunu yapmazsam da başıma sekiz on tane daha küçük tatlı bela açılacakmış gibime geliyor.Evdeki dört kedimden biri olan Kirli erkek. Dört kedi dedim değil mi ? Evet dedim.. Geçen gün hafta bizim iş yerinin kapısına tam üç tane yavru kedi bırakıp kaçmışlar evden bırakıldığı çok belliydi.Üçü de toplu temiz ve bakımlıydı ama henüz bir buçuk ay bile olmamış doğalı.. Dışarıda bakmaya çalıştım mama götürdüm eski örtüleri altlarına serdim ama gece - 20 yi bulan soğuk onları daha fazla yaşatmayacağı için sağa sola telefon açtım ısrarcılık yaptım kelimenin tam anlamıyla iş yerinden iki bekar arkadaş iki yavruyu aldılar klan bir yavruyuda sahiplenen kimse çıkmadığı için mecburen.... ha mutsuz muyum değilim ama nereye kadar sürecek bu... belediyeye telefon açtım ancak nisan ayında barınağın hizmete gireceğini söylediler. Arayıp ilgilenmemden duyarlılığımdan çok memnun olmuşlar ama işte sadece memnun oldular iş yine bana düştü :) nisan ayında peşlerindeyim hiç te bırakmaya niyetim yok bana bu konuda fikir verebilecek, yönlendirebilecek arkadaşlar olursa bana lütfen postayla ulaşsınlar.

4 yorum:

  1. Belediyeyi sıkıştır, ben bakmaya başladım, mama yardımı yapın de:))
    Ortalıkta bir sürü bakılamayacak kedi istemiyorsan da o cici kızı kısırlaştır. Çünkü yavrulara sadece dört ay bakıp bırakıyor. Annelik filan vız geliyor. Tabiat kanunu. Belediye ücretsiz kısırlaştırma yapıyordur.

    YanıtlaSil
  2. Neduk belediye kısırlaştırma yapmıyor şu anda çünü belediyenin ne barınağı ne de vateriner hekimi var ama Kars kafkas üniversitesnde kısırlaştırma ameliyatı yapılıyor teker teker hepsini götürücem artık :)

    YanıtlaSil
  3. Biraz sallanmışsınız galiba..İyi misin..?

    YanıtlaSil
  4. iyiyiz teşekkür ederim hissetmedim bile bende tv den duydum

    YanıtlaSil