11 Ocak 2011 Salı

Fotoğrafı net yakalayamıyorum ya makineden ya benden bilemiyorum. yukarıdaki bileklik zaten daha önceden yaptığım malzemelerden arta kalanların ürünü.Aşağıdaki bileklik ise ametis taşından yaptığım ve gitgide hoşuma gidip kendime saklayayım dediğim bir çalışma.artık yavaş yavaş yarı değerli taşlarla çalışmaya başlıycam ama bana bu konuda fikir verebilecek olan olursa bekliyorum.en azından internette belirtilen fiyatlar normal mi bunu bilsem yeter...
bu kolye de kaplan gözünden yapılma aynısını vitrinde görüp taşları alıp yaptım :) çok sade oldu farkındayım ama onu tamamlayacak aparat bulamadım .
bu da bildiğimiz akrilik kolye. bu tür kolyeyi ilk defa yaptım ama hoşuma gitti.diğer renkleride deneyeceğim.

4 yorum:

  1. Canım yaptıkların çok hoş gayet başarılı:) Fakat dediğin gibi
    fotolar biraz flu olmuş..
    F.makinenin yakın çekim yani çiçek
    bölümü var mı? Benimkinde lale resmi var mesela..eğer varsa düğmeyi oraya doğru çevir..eğer mümkünse gün ışığında fotola..
    Gerçi ben de çok bilmiyorum ahkam kesmeyeyim ama ben öyle çekiyorum..
    Kolay gelsin..Sevgiyle kal..

    YanıtlaSil
  2. Noyumberry dikkat edicem dedikelrine evet makinede lale resmi var çok yardımcı oldun.gün ışığı var ama burada devamlı hava kapalı olduğundan istediğim gibi olmuyor. yardımın ve beğenin için çok teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  3. merhaba canım.yaptıkların çok güzel.ellerine sağlık.bende takıları özellikle de yarı değerli taşları çok seviyorum.böyle takıları aldığım bir kaç site var.bu taşların sahteleri de çok olduğu için güvenilir yerlerden almak gerekiyor.sahteleri çok ucuz oluyor.
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. ceyt bana o siteleri bildirirsen çok sevinirim uğradığın için teşekkürler. sevgiler...

    YanıtlaSil