1 Ocak 2011 Cumartesi

Herkese yeniden iyi yıllar... umarım herşey olmasa da en azından bir bölümü gerçekleşir umduklarımızın. Dün geceyi aslında çok önceden planlamıştık ancak arkadaşımın o gece nöbeti olunca biz de işyerinde toplanmaya karar verdik.Çok kalabalık değildik ben, kuzu ve benim mesai arkadasım ve yeni evlendiği eşi vardı sadece. Zaman zaman diğer bürolardan arkadaşlarda geldi bilinen bir yılbaşı partisi değildi ama yine de çok eğlendik:)
Yaş Pastasıyı Yarım elmam gönderdi :) buradaki bi pastanenin adresini alıp ısmarlamış öyle mutlu oldum ki küçücük bir pasta ama düşünmesi beni yalnız bırakmaması ve bunu bana hissettirmesi çok iyi oldu :) Seviyorum bu adamı :) gelelim en yalancısından bu profiterole tuzsuz etimekle yapmış arkadaşım enfesti tadı ben bu tür tatlıları yapmasını bilmediğimden en kısa zamanda yamacına yanaşıp bir sürü tarif öğrenicem çünkü gerçekten çok çok maharetli.. kurabiyelerde kurutulmuş meyve ve mısır gevreğinden yapılmış yeni yıla girmeden bitmişti bile :)

Yılbaşı hediyem çok şık bi fular Mardin den geldi bir sonraki postta resimlerim. Bu da benim Pınar için ördüğün dut ipten atkı hemen doladı boynuna çokta şık oldu :) şimdi gidiyorum yeni yeni işler açmam lazım başıma... Üç silahşörlerim çoktan boncuk kutusunun başına geçtiler beni çok yoruyorlar ama üçü birden kucağıma gelip mırlamaya başlayınca her şey sıfırlanıyor :) En üstteki resimde yeni yaptığım bilekliklere ait turkuaz olan yılbaşı hediyesi olarak gitti bile....

2 yorum:

  1. Kargom eline geçmedi galiba..

    YanıtlaSil
  2. canım henüz ulaşmadı bu çok normal tüm kargolar dediklerini günün iki gün sonrasına ulaştırıyorlar paketleri burada :)

    YanıtlaSil